THE GOODEST : İlişkronoloji: Kristen Stewart!

İlişkronoloji: Kristen Stewart!

Bugünkü köşemizde Kristen Stewart'ı ağırlıyoruz. Alacakaranlık filmiyle isminden epey söz ettiren Stewart, ilişki geçmişiyle de büyük ilgi toplamayı başaran ünlülerden. Dilerseniz Kristen'ın ilişkronolojisine göz atalım!


















For Richer or Poorer filmiyle hayatımıza giren, 24, The Forbidden Kingdom gibi yapımlarla ismini duyuran Michael Angarano listemizin ilk sırasında yer alıyor. İkili birlikte olduklarını 2008 yılında duyurmuştu. Ancak ilişkileri kısa sürdü ve Angarano birkaç yıl sonra hayat arkadaşıyla hayatını birleştirdi.


Stewart 2008 senesinde hayatının dönüm noktası olan Alacakaranlık filminde başrolü kaptı! Robert Pattinson'la aralarında olan yakın ilişki medya tarafından defalarca mercek altına alınmış olmasına rağmen, ikili bir süre gizli kalmayı tercih etti. Nihayetinde Kristen ilişkilerini doğrulayan bir açıklamada bulundu.




















İkilinin ayrılıklarınıysa Pattinson 2014 senesinde People dergisine vermiş olduğu röportajla duyurdu. 



















Medya ayrılmalarının nedeni olarak Rupert Sanders'ı gösteriyordu. 44 yaşında başarılı bir yönetmen olan Sanders'la olan birlikteliği çekilen fotoğraflarla belgelenince, ikili ilişkilerini bir süre gizli yaşamaya başladı.





















Ayrılmalarının ardından Lane Garrison'la birlikte olduğu haberleri yapılsa da, bunun sadece bir dedikodudan ibaret olduğu anlaşıldı. 

Öyle ki Stewart 2014 yılından bu yana Alicia Cargile ile çıkıyor! Biseksüel olduğunu itiraf eden Stewart ilişkisinden mutlu gözüküyor.






















Uzun süren ilişkileri ve çalkantılı sevgili geçmişiyle Stewart bu bölümün konuğuydu! Bir sonraki bölümde görüşmek üzere. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © THE GOODEST Ebru Almalar