THE GOODEST : İlişkronoloji: Taylor Swift!

İlişkronoloji: Taylor Swift!

İlişkronoloji başlıyor! Üstelik bu bölümdeki misafirimiz ünlü sanatçı Taylor Swift! 

Brandon Borello:

Kendisi Tim McGraw adlı şarkının yazılma sebebiymiş! Ayrılma nedenleriyse Brandon'ın üniversiteye gitmesiymiş.



İkinci sevgili isimsiz bir kahramana benziyor! Öyle ki Taylor onun hakkında da bir şarkı yazmış. Şarkının ismiyse Picture to Burn! 




Drew ise Taylor'ın kara kaplı defteri! Öyle ki adına şarkı yazılmasına rağmen Drew, Taylor'ın kendisinden hoşlandığını bilmiyormuş. Duyduğunda çıkma teklif etse de Taylor bunun tatlı bir peri masalı olduğunu ancak çok erken bittiğini söyleyip Drew'un çıkma teklifini reddetmiş. Hakkında yazılan şarkıysa Teardrops on My Guitar.




Sam Armstrong da Swift'e şarkı yazdıranlardan. Bknz; Should've Said No.




Taylor ilhamını ilişkilerinden alıyor gibi gözüküyor. Öyle ki Joe Jonas'la yaşadığı ilişkiden tam üç şarkı çıkmış! Ayrılma nedenleriyse Tayor'ın ilişkilerinden her yerde bahsetmesiymiş. Üstelik Jonas yüz yüzeyken değil, telefondayken ayrılmış Taylor'dan! Bu ilişkiden de yüzü gülmeyen Taylor önce Forever & Always adlı şarkıyı, sonra da Last Kiss adlı şarkıyı bestelemiş. En son bestelediği şarkıysa Joe'nun eski sevgilisiyle ilgili; Better Than Revenge.



Forever & Always


Last Kiss


Better Than Revenge

Valentine's Day adlı filmin setinde tanıştığı bu esmer çocuk, Taylor'ın kalbini adeta çalmış. Ancak ilişkileri beklenenden erken bitmiş. Ama ikili arkadaş kalmaya karar vermişler. Ama Taylor Back to December adlı bestesinde Lautner'dan özür dilemiş ve geri dönmesini istemiş. Hatta bu özür dileme şekli Time dergisi tarafından da epey konuşulmuş! Ama Lautner bunu kabul etmemiş.




Swift'e diğer erkek arkadaşlarından daha fazla şarkı yazdıran bir diğer isimse Jake Gyllenhaal! Şarkılar We Are Never Ever Getting Back Together, State of Grace, All Too Well, Girl at Home ve The Moment I Knew.



We Are Never Ever Getting Back Together
State of Grace
 
All Too Well
Girl At Home
The Moment I Knew

Gün geçmiyor ki Taylor aşk acısı çekmesin! Bir diğer ilişkisiyse kısa bir dönem John Mayer'le gerçekleşmiş Swift'in. Ama işler yürümeyince Swift onun hakkında "I Knew You Were Trouble" adlı şarkıyı bestelemiş.




Bir hoşlantı bile şarkı yazdırmış ona! Owl City'den Adam Young'a aşık olmuş ama hiç çıkmamışlar. Ama Taylor onun hakkında bile şarkı yapmış! İsmi Echanted. 




Ve bir dönemin en patlama yaratan sayfalarından birini aralıyoruz; Harry Styles! Taylor onun hakkında şarkı yazmasa da bir konserinde İngilizce aksanını kullanarak "Seni hala seviyorum" demiş. 


Ve işte son aşık! Connor Kennedy'den bahsediyoruz. Dedikodulara göre Begin Again şarkısına ilham veren kişi oymuş.




İnsan Taylor'ın erkek arkadaşı olmaya korkar desenize! Aşk acısı fazla şarkı yazdırıyor olmalı. Taylor'ın ilişkronoloji'sinde durum kesinlikle bu!


Bir sonraki bölümde görüşmek üzere! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © THE GOODEST Ebru Almalar